Moučkový cukr třeme s džemem (různé druhy džemu – různé chutě preclíčků) až získáme tuhé těstíčko. Vyválíme na tenké válečky, které tvarujeme do preclíčků. Necháme je oschnout na vymazaném plechu v mírně teplé troubě, provlékneme mašličkami a zavěšujeme na stromeček.
ŠÍPKOVÉ HEČE–PEČE
1 lžíce šípkové nebo rybízové marmelády,
HROMÁDKY CORN FLAKES
50-
BURIZONOVÝ HŘBET
Zahřejeme a rozpustíme 3 sáčky mléčných karamel, 1/8 másla, 2 lžíce mléka. Přidáme 1 lžíci cukru, 1 lžičku kakaa, 1 balíček bílých burizonů. Formu srnčí hřbet vyložíme mikrotenovým sáčkem, upěchujeme směs a dáme ztuhnout do ledničky.
ČOKOLÁDOVÉ KULIČKY SE SOLAMYLEM
JABLEČNÉ KULIČKY
FRANTIŠKY
HRUDKY Z MALCAA
3 lžíce Malcaa,
NEPEČENÁ VAJÍČKA
2 balíčky rumových perníčků,
DOMÁCÍ TOFFIFE
1 slazené kondenzované mléko, 1/2 balíčku lískových oříšků, 1 čokoláda na vaření,
PLNĚNÉ OPLATKY
Dortové oplatky,
GRILIÁŠOVÉ KOSTIČKY
Dortové oplatky,
KREMEŠ OD SOUSEDKY
Na velký plech rozložíme Be-Be sušenky ( asi 3 balíčky). Potřeme pudinkovým krémem, šlehačkou, opět sušenky a polijeme čokoládovou polevou. Krém: uvaříme pudink z
ČOKOLÁDOVÝ SALÁM
4 dortové oplatky polámeme na drobné kousky, přidáme